Sponsoring

E-mailadres Afdrukken PDF

Draagt u Museum Lambert van Meerten een warm hart toe? Wellicht is sponsoring dan een optie voor u! Dit kan op meerdere manieren.

Word Schatbewaarder!
Erfgoed Delft verwelkomt u graag als Schatbewaarder. Door bij te dragen aan het fonds ‘De Delftse Schatkamer’ maakt u mogelijk dat het rijke erfgoed van Delft nog meer tot leven komt. Met de middelen uit het fonds kan Erfgoed Delft nieuwe vormen van publieksbegeleiding ontwikkelen, rondleidingen, concerten, theateruitvoeringen en kinderactiviteiten organiseren en interessante en mooie publicaties maken. Het fonds zorgt dus voor de slagroom op de taart!

Klik hier voor meer informatie over de Schatbewaarders van Delft

Overige mogelijkheden
Naast Schatbewaarder zijn er uiteraard ook nog andere manieren om Museum Lambert van Meerten te sponsoren. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

Laatst aangepast op dinsdag 16 augustus 2011 10:33  
Share to Facebook Share to Twitter Share to Linkedin Share to Google 

Tijdelijk gesloten

Museum Lambert van Meerten is momenteel voor individuele bezoekers gesloten vanwege een museale heroriëntatie. Voor groepsontvangsten en rondleidingen, museumlessen en zaalverhuur is het museum wel toegankelijk.

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Informatie over cookies