Basisonderwijs

E-mailadres Afdrukken PDF
Museumlessen

Onze museumlessen zijn ‘op maat', ontwikkeld voor uiteenlopende doelgroepen, interactief en (vaak) met verkleden door de kinderen. De museumlessen worden gegeven door eigen, ervaren museumdocenten en zijn afgestemd op thema's uit de vaste collectie of tijdelijke tentoonstellingen.

 

Rondleidingen
In overleg en op maat biedt Museum Lambert van Meerten rondleidingen aan door het museum. Deze rondleidingen kunnen desgewenst geheel op maat worden aangeboden. Onderwerpen als het leven in de 19de eeuw, verzamelen en Delfts Blauw kunnen hierbij aan bod komen. De rondleidingen worden gegeven door onze eigen, ervaren rondleiders.

 

Workshop
Door het bijwonen van een workshop komt de geschiedenis dichterbij. Museum Lambert van Meerten biedt daarom verschillende workshops aan. Iedere workshop begint met een korte rondleiding door het museum, waarna de kinderen op een aangename wijze creatief en actief met het thema aan de slag gaan.

Laatst aangepast op dinsdag 24 november 2009 11:39  
Share to Facebook Share to Twitter Share to Linkedin Share to Google 

Tijdelijk gesloten

Museum Lambert van Meerten is momenteel voor individuele bezoekers gesloten vanwege een museale heroriëntatie. Voor groepsontvangsten en rondleidingen, museumlessen en zaalverhuur is het museum wel toegankelijk.

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Informatie over cookies